وبلاگ ضیاالدین ناظم پور

وبلاگ ضیاالدین ناظم پور

ضیاالدین ناظم پور، آهنگساز، نویسنده، نوازنده، شاعر
وب سایت www.nazempour.com

طبقه بندی موضوعی

رادیو آوا

چند سالی از افتتاح رادیو آوا می گذرد، این رادیو تنها به پخش موسیقی آوازی در سه سبک موسیقی دستگاهی ایرانی (موسیقی کلاسیک ایرانی)، موسیقی محلی و موسیقی پاپ می پردازد. این برنامه مانند تمام برنامه های پخش شده از صدا و سیما بدون اجازه ای از صاحب اثر و بدون پرداخت هزینه ای برای پخش آثار به صاحبان آن از طرف این سازمان، به انتشار آثار منتخب خود می پردازد. گویا رادیو آوا دلیل اکتفا کردن به ذکر نام خواننده هر اثر را کمبود وقت عنوان می کند (که البته این ادعا کاملا غیر منطقی است، چراکه می توان موسیقی های کمتری در روز پخش کرد ولی با معرفی کامل) در حالی که در انتهاو ابتدای هر اثر یکبار نام خواننده ذکر می شود که همین اتفاق نشاندهنده قصد صدا و سیما در معرفی بیش از حد خوانندگان و پنهان نگاه داشتن نام دیگر عوامل تولید یک اثر مخصوصا آهنگساز است. لازم به ذکر است، جمعیت بزرگی از خوانندگان موسیقی کلاسیک ایرانی، با این رویه به شدت مخالف اند و ادامه این روند را به فاصله افتادن میان عوامل اجرایی یک اثر موسیقایی با خواننده اثر می دانند.

بیانیه ای که پیش رو دارید در محیط فیس بوک منتشر شده و عضویت در این گروه، به منزله امضای این بیانیه است و طبیعی است که در جریان انتشار رسانه ای این بیانیه، نام اعضای این گروه با عنوان امضا کننده بیانیه منتشر خواهد شد.

در پی بارها و سالها که موسیقی دانان در رسانه های مختلف گفتند و نالیدند (1) در خصوص لزوم رعایت قانون حقوق مولفین و مصنفین (کپی رایت) و البته به مصداق «گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ی من – آنچه البته به جائی نرسد فریاد است»، صدایشان تاثیری در عملکرد رسانه ها و به ویژه در سازمان صدا و سیما نداشته است، اخیراً شنیده می شود که رادیو آوا که در آغاز کار، خود را صرفاً به پخش موسیقی معطوف داشته بود، در لابلای پخشِ بدون مجوز موسیقی ها، علاوه بر خوانش جملات قصارِ بی ارتباط به آنچه شنیده می شود، گاهی به معرفی موسیقی ها نیز می پردازد و عجیب که در این معرفی ها صرفاً به معرفی خواننده ی اثر اکتفا می شود.
همه می دانیم که خواننده ی یک تصنیف، نه صاحب اثر که تنها یکی از عوامل اجرای یک اثر موسیقی است و ارزش حضور او با سایر نوازندگان برابری می کند البته اگر به اندازه ی نوازندگان آن اثر مهارتهای لازم را داشته باشد!
توجه داشته باشیم که حذف نام آهنگساز به عنوان صاحب اثر تنها به پدیده ی ناهنجار "خواننده سالاری" دامن میزند.
لذا امضاء کنندگان این بیانیه خواستار رعایت حقوق مادی و معنوی آثار پخش شده از صدا و سیما و سایر رسانه هائی که به نوعی از این آثار بهره می برند و یا آنها را معرفی می کنند هستیم.

 
  • ضیاالدین ناظم پور

نظرات  (۱)

خودفروشی مردان و زنان

60- ولی آدمها اکثراً می خواهند که دیگران آنها را بشناسند و بپرستند و این اندیشه ای عجیب، مالیخولیایی و محال است و اساس ظلم و جهل و کفر و بدبختی بشر است. این همان نقطه ضعفی است که پوپولیست ها را به قدرت می رساند مثل هیتلر!

61- عشق به خویشتن عین حمد و شکر خداست و حاصل معرفت بر وجود خویش است.

64- « ای مومنان خود را مفروشید که کافر می شوید» قرآن- شرک اجتماعی عین به فروش گذاشتن خویشتن است در انواع روابط عاطفی و زناشویی و شغلی و علمی و اقتصادی و سیاسی و ... و حتی عقیدتی و دینی! خداوند در کتابش امر به مشارکت نکرده بلکه امر به مشاورت و معاونت نموده است آنهم مومنان را.

65- فقط زنان نیستند که از طریق جلوه گری و دلبری و طنازی خود را به فروش می گذارند و مردان را دعوت به پرستش خود می کنند. مردان نیز به گونه ای وارونه و شیطانی تر این کار را می کنند و آن ...


از کتاب " حکمت حکومت های استاد علی اکبر خانجانی

http://d01.megashares.com/dl/X7IvzYf/hekmatehokumat.zip

   در صورت فیلتر بودن به وبلاگ زیر مراجعه کنید :

 

    https://noorehasti.wordpress.com

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی